Dísznövény kiállítás és vásár Fehérvárcsurgón - 2024.

Tudod, mi a virág?
A földnek jósága;
Tudod, mi a jóság?
A lélek virága.
(Petőfi Sándor)

20. alkalommal került megrendezésre az Európai Dísznövény és Kertművészeti Napok Fehérvárcsurgón, a Károlyi Kastély Parkban 2024. május 31. és június 2-a között, ahol Juniperus Parkerdészetünk ismét kiállított.
Ez a nívós rendezvény szakembereknek és látogatóknak is nagy boldogságot nyújt évről-évre. A kiállítás és vásár minden látogató előtt nyitva áll, családi- és gyerekprogramokkal is mindig készülnek a szervezők.
Csemetekertészek, növénynemesítők, dísznövénytermesztők, kertészeti kiegészítőket forgalmazók, illetve tájrendezők és tájépítészek részére nyújt szakmai találkozót a rendezvény. Az idei konferencia témája a füves- és sziklakertek, arborétumok volt.
A kiállítók pavilonjainál számos különleges növényt lehetett megtekinteni, és akár megvásárolni. Az arra járók nagy örömére saját standunknál is pazar volt a dísznövény felhozatal. A kollégáink igen forgalmas három napot zárhattak. Az értékesítésen túl gondozási-, ápolási tanácsokkal is ellátták az érdeklődőket.

Erről a helyről növény nélkül hazatérni lehet, de nem érdemes. Találkozzunk ugyanitt jövőre is!

Vissza a kezdőlapra...

Nyitvatartás

Hétfő 08:00 - 17:00
Kedd 08:00 - 17:00
Szerda 08:00 - 17:00
Csütörtök 08:00 - 17:00
Péntek 08:00 - 17:00
Szombat 08:00 - 14:00
Vasárnap Zárva

NYITVA

Nagykereskedelmi kiszolgálás hétfőtől - péntekig 8:00 és 16:00 között

Bemutatkozó videó

Bankkártyás fizetési lehetőség is biztosított!

 

Növényvédelmi leírás

 

Fogyasztóvédelmi tájékoztatás

Szavatossági tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Tiltakozási jog tájékoztató
 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. További információ.. Adatkezelési tájékoztató

Elfogadom a sütik használatát.