Kereskedelem

Belföldi- és exportkereskedelmet folytatunk. Belföldi forgalmazásunk kis- és nagykereskedelemre tagozódik.

Kiskereskedelmünket a négy évvel ezelőtt korszerűsített árudánkban bonyolítjuk. Bízunk benne, hogy az edzett, szélsőséges körülményeket is jól tűrő díszfák, cserjék, évelők, többször iskolázott méretes fák, örökzöldek és szoliter növények bővülő fajta- és méretválasztéka mind teljesebben elégíti ki vevőink igényeit.

Nagykereskedelmünk a parképítők és viszonteladók révén épült fel, akik számára törzsvásárlói kedvezményeket is biztosítunk. Fontos partnereink a települések önkormányzatai és azok intézményei is. Számukra évente külön akciókat hirdetünk meg.

Exportkereskedelmünket a környező országokba bonyolítjuk. Kedvező áron, széles fajta- és méretválasztékban kínálunk díszfákat, díszcserjéket, fenyőket, örökzöldeket és konténerben nevelt növényeket. Egyenletesen jó minőséggel, szolíd árakkal, előzékeny kiszolgálással anyanyelvi szinten kötünk üzletet ezen vásárlóinkkal.

Bízunk benne, hogy környezetkultúránk megőrzését és fejlesztését szolgáló tevékenysége során ismertetőnk felkeltette érdeklődését. Eddigi bizalmukat és vásárlásaikat megköszönve szeretnénk vásárlóként köszönteni faiskolánkban.

Nyitvatartás

Hétfő 08:00 - 16:00
Kedd 08:00 - 16:00
Szerda 08:00 - 16:00
Csütörtök 08:00 - 16:00
Péntek 08:00 - 16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

NYITVA

Nagykereskedelmi kiszolgálás hétfőtől - péntekig 8:00 és 16:00 között

Bemutatkozó videó

Bankkártyás fizetési lehetőség is biztosított!

 

Növényvédelmi leírás

 

Fogyasztóvédelmi tájékoztatás

Szavatossági tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató

Tiltakozási jog tájékoztató
 

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. További információ.. Adatkezelési tájékoztató

Elfogadom a sütik használatát.