A Juniperus Parkerdészet már javában készül az őszi szezonra

Clematis 'Warsawszka Niké'Bár a nyár a szabadságok, a pihenés, a kikapcsolódás időszaka, a  Juniperus Parkerdészet már javában készül az őszi szezonra. Az idei évben is számos új fajtával bővül kínálatunk. Kilátogatni hozzánk bármikor érdemes, hiszen a konténeres növények a nyári időszakban is biztonsággal ültethetők.

A rózsa és a levendula örök klasszikus: a Rosa Miniature Red fajta rendkívül gazdagon virágzik és bársonyos bordó színe akár edényben, akár kiültetve, látványos színfoltja a kertnek, csakúgy, mint a különleges virágdíszű Otto Quast fajtájú levendula. Az idei nyár legkedveltebb kúszónövénye a Clematis. Látványos, nagyszerű ajándék. Rózsaszín, kék, bordó virágszínű fajtákból válogathat most nálunk. Az áruda bejáratánál színes függőcserepekben tarka virágok kavalkádja várja a vásárlókat. Teraszra, erkélyre, balkonra ajánljuk. Ajándéknak is kiváló.

Néhány újdonság: Lavatera maritima (madármályva) mely levelével és virágával egyaránt díszít, Vinca minor Ralp Shugert (tarka levelű meténg) dekoratív talajtakaró árnyéki, félárnyéki környezetbe, Thuja o. Mirjam (sárga törpe gömbtuja) ideális edénybe, sziklakertbe, kiskertbe és ezen kívül még számos egyéb újdonsággal, különlegességgel várunk mindenkit Kecskeméten, a Mártírok útja 88 szám alatt.

Árudánk hétfőtől péntekig 8-16 óráig tart nyitva.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. További információ.. Adatkezelési tájékoztató

Elfogadom a sütik használatát.